sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Kesän toinen ja vimppa (?) keikka

Tässä muutama otos HormoniSistersien keikalta perjantaina, esiinnyimme osana Kristiinankaupungin Music & Dance festivaalia. Oli sairaan kuuma, kasvoillani valui koko ajan hikinoroja ja luulin olevani aivan sinisenmustankirjava. Mutta meikit piti. Ja oli taas tosi hauskaa. Varattiinpa kalenterista jo viikonloppu Tukholman keikkaa varten, ajattelimme lähteä Drottninggatanille keräämään kruunuja. Toivottavasti toteutuu.Meillä on hyvä jengi, ja saamme tästä paljon energiaa. Yhdessä on kiva hullutella. Samalla yritetään toimia "ammattimaisesti", välisoitot ja stemmat pitää olla kohdallaan, ja koreografia. Koko ajan pilke silmäkulmassa.

perjantai 29. heinäkuuta 2011

Keikkapäivänä

Kävimme pesemässä loput matot eilen, mainio auringonottotapa. Tässä kuva pesupaikasta ja viereisestä Merlokki-kahvilasta.


Illalla horminisisterit kokoontuivat kenraaliin, mukaan otetaan yksi uusi biisi, tosta noin vain lonkalta :-). Harkkojen jälkeen kävimme Uffen kanssa syömässä Crazy Catissä, tilasimme eturuoaksi juuri kehiteltyä paprikakeittoa, todella herkullista. Tänään värjäsin lyhyeksi kynityt hiukseni tummanruskeiksi ja sovitin sitten illan asua, not bad at all. Laitan kuvia huomenna.

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Kesä jatkuu

Päivät menee kuin sumussa - onko nyt keskiviikko? Olen taas lomaillut, tehnyt aamusta välttämättömät työt ja nauttinut muuten kesästä. Eilen lojuimme 6 tuntia Kanuunalahdessa, aurinkoa, merta, hyviä eväitä. Tänään kävimme katsomassa aamuseitsemältä kun unikeko viskattiin mereen. Sen jälkeen ostimme piknikruokaa Cafe Amandasta ja lähdimme tilausbussilla aivan upeaan yksityiseen puutarhaan meren rannalla. Ihailimme kukkia, nautimme niiden tuoksusta ja söimme eväät. Sen jälkeen olen pessyt mattoja pari tuntia Alisundin mattolaiturilla. Kaupunki on laittanut sinne 8 pesupaikan kokonaisuuden, jossa on hyvät pesutilat ja jopa linko. Ja vedet eivät valu mereen vaan kaupungin viemäriin. Aivan loistavaa.sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Kiilin viisuilta

Olimme eilen talkoohommissa Kiilin viisuillassa, trooppinen lämpö muuttui pariin otteeseen ukkoseksi ja kaatosateeksi, mutta ilta oli siitä huolimatta onnistunut. Vanha suolaamo sinnitteli tulvivan veden kourissa, mutta lattioille virtaava vesi ei päässyt pilaamaan iltaa, johtokunta taikoi paikalle vanhoja mattoja ja pelasti äänentoistolaitteet. Upeita artisteja, paikallisia, kotimaisia ja naapurimaasta Ruotsista.

perjantai 22. heinäkuuta 2011

Lähimatkailua

Piipahdimme eilen naapurikunnan Isojoen nähtävyyksissä. Kävimme Lauhavuoren kansallispuistossa ihalemassa Spitaalijärven tyyntä pintaa ja syömässä mustikoita, sieltä Kangasjärven leirintäalueelle, jossa sain pulahtaa kristallinkirkkaaseen ja ihanan vilpoiseen veteen, sieltä Soldattorpalle kahville ihailemaan Suomen tämänhetkisen kylähullun Raimo Nummelan ja ja hänen vaimonsa Riitan yritystä, jossa he kestitsevät vieraita ja tarjoavat matkailijoille yösijan. Upea pihapiiri ja tunnelmalliset rakennukset, keskellä kaunista korpea.Pidän tästä rytmistä, ensin aamulla muutama tunti töitä ja sitten loppupäivä lomaa. Olemme ehtineet tällä viikolla viettämään myös päivän merenrannalla Skaftungissa, uiden ja lekotellen. Tänään olemme menossa Tiukkaan syömään, mukaan tulee hyvä ystäväni Turusta, ja ilta päättynee Allan & the Astronautsin tahdissa Alma-teltalla. Jee :-)

tiistai 19. heinäkuuta 2011

Mun juttu


Oli ihana olla päivän maalauskurssilla, kokea ja nähdä omaa ja toisten intoa ja iloa hyvän opettajan johdolla. Sääli että tähän on liian vähän aikaa. Vaikka tietenkin se on priorisointikysymys, eli hyvä siis näinkin.
Tässä yksi tekele:

Toppenkanal

Tänk var bra det är med Facebook. Det är så lätt att få publicitet via det, t.ex. har vi kunnat sprida ut bilder o videoklipp om HormoniSisters och fått ta emot mycket rosor, mycket beröm. Jätteroligt. Dessutom kan vi marknadsföra vår fina stad genom att ladda upp bilder på olika utflyktsmål, folk som gillar det spridet det gärna vidare till sina vänner. Very najs.
Idag ska jag njuta ev en semesterdag, ska vara med en dag på en målarkurs på Spectra, försöker mig på akvarell igen, det är länge sen sist. Spännande.

maanantai 18. heinäkuuta 2011

torstai 14. heinäkuuta 2011

Laddar upp

Här är några attiraljer till Hormoni Sisters uppträdande på marknaden på lördag. Antagligen blir det svarta snäva jeans o en salsaklänning på det, hoppas det är hyfsat varmt ute, och hoppas det inte regnar.

Borde sätta fart, handla, städa o planera inför helgen. Är dock lite slö just nu.

tiistai 12. heinäkuuta 2011

Hulinaa ja huisketta

Olipa ihana viikonloppu. Juhlimme kesätapahtumaamme kahden päivän ajan, paljon mukavia ihmisiä, hyvää ruokaa ja juomaa, naurua ja mukavaa yhdessäoloa. Lauantai-ilta oli hulvaton, ja sunnuntai leppoisa. Kyllä me suomalaisetkin osataan relata kun ilma on passeli. Häävalssi tanssittiin nurmikolla ja sunnuntaina vilvoiteltiin kotitekoisen pitsan jälkeen meressä, vesi oli 22-asteista. Aivan ihanaa, ja vain 10 minuutin kävelymatkan päässä.
Nyt muutama päivä töitä, keksin parhaillaan repliikkejä yhdelle Lego saitille, tyyliin "Apua, limainen hämähäkki syö taloni, tulkaa apuun !!" Ihan sopivaa kesätyötä. Perjantaina onkin sitten taas markkinoiden aika. Palaan asiaan.

torstai 7. heinäkuuta 2011

Haukotus

Heinäkuun pitäisi olla kokonaan lomaa. Täällä on tarjolla niin paljon kaikkea mukavaa että tuntuu tuhlaukselta olla menemättä. Eilen olin ajatellut pitää täydellisen kulttuuripäivän, Kiilin monikulttuurisen päivän lisäksi kaupungissa olisi ollut  tarjolla sekä bluesia että tanssiesityksiä, mutta palattuani Kiilistä jämähdin koneelle tekemään töitä. Tarvitsen tämän päivän ja huomisen vapaaksi tietokoneelta, koska puutarhajuhliin on vain kaksi vuorokautta, ja kaikki on vielä löyhällä suunnitteluasteella. Aamulla en saanut nukutuksi ja totesin, että jos toinen pojistani jaksaa nousta neljän jälkeen töihin niin jaksan minäkin. Kello on nyt puoli kahdeksan ja loppuviikon pakolliset työt jotakuinkin putkessa. Ja silmät ristissä.

tiistai 5. heinäkuuta 2011

Ny grej

Känner att jag behöver få lite variaton i min träning, alltså köpte jag dessa. En kollega tyckte de är helt suveräna, och jag tror ju gärna på det :-). Dessutom kan man justera längden så de passar för hela familjen, om man nu inte vill gå tillsammans. Ibland är det helt ok att stava iväg själv med musik i öronen. Och om de är bra så kan man ju beställa ett par till.

perjantai 1. heinäkuuta 2011

Välähdyksiä

Näppäilin tulkkausreissulla kuvia, kelpuutan niistä tähän  kolme. Eka on IKEA kuvaston kansilehti vuodelta 1962, ja toinen taulu Kosta Boda Art Hotelin seinältä ja kolmas huoneeni yöpöydältä. Oli huikeaa kiertää studiossa, jossa tuo koko Ruotsin Raamattu kuvataan, ja upea hotelli oli täynnä eri taiteilijoiden lasitaidetta. Hyvin visuaalista, hyvin epäkäytännöllistä.