lauantai 11. helmikuuta 2012

Leppoisa lauantai

Puoliso lähti houkuttelemaan hollantilaisia maastamuuttoa harkitsevia Suomen Pohjanmaalle, Hollannissa järjestetään joka vuosi suuret emigranttimessut. Heillä alkaa olla ahdasta, ja hyvin koulutettuina he ovat tervetulleita minne vain. Mielenkiintoista. Ottivat mukaansa yhden tälle seudulle kotiutuneen hollantilaisen.
Minä nautiskelen sooloilusta ja ikävän tunteesta - se on hyvä tunne kun ero on lyhytaikainen. Pojat ovat omilla teillään, J kai leirillä metsässä - onneksi sää lauhtui- ja S Turussa. Täällä sattuu olemaan leffafestarit, kävin eilen katsomassa Mammutin. Hyvä elokuva vanhemmuuden ja varsinkin äitiyden vaikeudesta, lapsen kaipuusta, työn suurista vaatimuksista ja elämän karusta epäoikeudenmukaisuudesta. Tänään menen katsomaan Susan Brierin Efter bröllopet, ja huomenna Änglavakten, muistaakseni ruotsalainen. Leffa on iltapäivällä, sen jälkeen käyn äidillä kahvilla, ja jos hyvin käy vanha ystävä piipahtaa illalla Kauhajoelta.
Kukaan ei ole ottanut yhteyttä yrityshotellista, en tiedä pitäisikö huolestua. Ehkä siitä on laitettava oikein ilmoitus lehtiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti