sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Lepopäivä = Puuhapäivä

Asiat meni ihan pyllylleen, kun Ruotsiin iski lumimyrsky, ja SASilla oli samalla pulaa henkilöstöstä. Kotimatka kesti vuorokauden, ja siihen mahtui 7 tuntia istuskelua liikkumattomassa koneessa ja kolmisen tuntia Skycityn nojatuoleissa. Loppuaika oli jonotusta. Ajoin kotiin Vaasan lentokentältä Batteryn voimin perjantai-iltapäivällä, ja otin parin tunnin tirsat ennen kuin U saapui Milanosta.

Lauantain suunnitelmat eivät kuitenkaan menneet pipariksi, hyvän yöunen jälkeen pakkasimme tanssikengät koriin ja suuntasimme Nurmoon argentiinalaisen tangon kurssille. Eka tunti meni hyvin, opimme mielestämme ihan kiitettävästi. Sitten alkoi tulla kummia kuvioita, ja neljän tunnin päätteeksi tuntui ettei ole koskaan osannutkaan tanssia yhtään mitään. Siitä huolimatta haluan kokeilla sitä uudelleen, pitäisi päästä harrastamaan kerran viikossa, mutta täältä on liian pitkä matka kurssipaikoille. Illalla kävimme katsomassa paikallisen revyyn. Se oli ammattimaisesti tehty kokonaisuus, ja oli ihana katsoa nuorten, ja vähän vanhempienkin, innosta hehkuvia kasvoja.

Sunnuntai on nyt puolivälissä. Olemme siivonneet, sulatin pakastimen, vaihdoin verhot ja ruoka on melkein valmista. Pääluku on tänään kahdeksan, vain S puuttuu. Soitamme hänelle jälkkärin äärestä Skypellä. Illalla aion kiriä perjantaina hukkaan menneen työpäivän takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti