maanantai 31. lokakuuta 2011

Varpaat hellinä

Tulin illansuussa Köpikseen. Ilta on lämmin, mutta en jaksa lähteä nauttimaan siitä, eikä yksin huvita. Varpaat ovat hautuneet korkkareissa koko päivän. Iskuvaimennetut nahkasaappaat ovat aivan ihanat kävellä,  mutta näköjään päivä on ollut liian pitkä.
Lääkäri arveli vanhan sappivaivan olevan vatsavaivojeni taustalla. Jos ja kun kramppi uusiutuu niin sitten labraan ja tuloksista riippuen sitten mahdollisesti gastroskopiaan. Ihme lääkäri, antoi kohtauksen varalle kipulääkettä ja kertoi samalla että sillä voi olla yksi vakava sivuvaikutus, jonka takia sen käyttö on kielletty Ruotsissa: se voi syödä valkosolut. Jaaha, "mutta koska olet sitä aikanaan syönyt niin ei sinulla sitten ole hätää". Luulen syöneeni, vai oliko se äiti jolla oli kyseistä lääkettä....siitä on jo melkein 20 vuotta. Lisäksi hän kertoi gastroskopian voivan aiheuttaa haimatulehduksen, ja se voi olla johtaa sitten kuolemaan. Kerrassaan hilpeä tyyppi, ja maksoi 60 euroa. No, näillä mennään ja katsotaan mitä tapahtuu.
Olen lukenut kokousasiakirjoja matkalla, ja kaivoin vielä äsken valiokunnan jäsenten kokoonpanon. Mielenkiintoista päästä Folketingetin tiloihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti