keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Merkkipäivänä

Päivään mahtuu niin monenmoista. Ajatukset ovat esimerkiksi käyneet Karoliinisessa sairaalassa, jossa ponnistin maailmaan kuopukseni tasan 20 vuotta sitten. Ja vedin samaisena aamuna viimeisen röökini appivanhempia odotellessa, he tulivat hoitamaan esikoista kun me lähdimme synnärille. Yksi hieno asia toi mukanaan toisen.
Olin menossa töiden jälkeen juoksemaan mutta sade esti, ajatus kylmännihkeistä märistä vaatteista ja kengistä ei houkutellut. Joten uhmasin yksin huhkimisen noloutta ja otin esiin zumbalevyt, ja sain sykkeen nousemaan ja hien irtoamaan olkkarin lattialla. Tuli hyvä fiilis, jätin levyt telkkarin viereen odottamaan seuraavaa sadepäivän ja juoksutarpeen yhteenottoa. Eikä yhtään nolota.
Sen jälkeen olen ehtinyt syödä hyvin jonkun muun tekemää ruokaa, lojua sohvalla ja lukea Skriva-lehden kannesta kanteen - että voikin kirjailijoiden ajatukset ja vinkit kiinnostaa. Seuraavaksi avaan kurssikirjan "Simplify your life", aika hauska teos kaikkine neuvoineen. Paljon hyvää, jonkin verran "nojaa-juttuja". Eräs kurssikaveri heitti ryhmämeiliin mielenkiintoisen artikkelin aivoista, joita ikä ei selätä niin kuin on luultu. Hyvä tietää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti