torstai 4. heinäkuuta 2013

Kulinaristin kohokohta

Minut vietiin eilen syömään Pavikselle, Kristiinankaupungin purjehdusseuran ravintolaan, jota hoitavat nyt toista kesää täältä kotoisin olevat nuoret ja tarmokkaat yrittäjät. He ovat tehneet hienoa työtä. Sisustus on siisti ja kodikas, henkilökunta ystävällistä ja ammattitaitoista ja ruoka herkullista. Olemme yleensä hyvin kranttuja ravintola-asiakkaita. Emme toki valita turhasta, mutta toteamme usein kotona että oltaisiin osattu paremmin itse. Mutta ei tällä kertaa. Alkuruoaksi nautimamme aurajuustolla höystetyt etanat olivat elämys, grillipihvi mehevän murea ja maustevoi ja uudet perunat namnam, ja viini niin hyvää. Sitten en  jaksanutkaan enää jälkkäriä, vain hiukkasen jäätelöä jota koristi suurin näkemäni mansikka, ihanan makea. Täällä pitää käydä ainakin kerran kesässä, ja vinkkinä voin sanoa, että viikonloppuna kannattaa tehdä pöytävaraus.

Kuva kopioitu Googlesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti