maanantai 29. huhtikuuta 2013

Vapuksi Turkuun

Täytyy tunnustaa, on ihan kiva tehdä taas töitä kotitoimistossa. Piuhat vain paikoilleen niin kaikki toimii ihan normaalisti. Voin käynnistää koneen ennen aamiaista ja istua hetken vaikka aamutakissa, ja latailla välillä pyykkikoneen pyörimään. Se jotenkin rauhoittaa. Tietenkään fiilis ei olisi sama jos tietäisin istuvani tässä loppuvuoden, ja vielä seuraavankin. Tiedossa on kuitenkin niin paljon muutoksia että tämä järjestely passaa nyt oikein hyvin.
Eilisiltainen konserttimme meni ihan loistavasti, sekä mies- että naiskuoromme ovat nyt tosi hyvässä iskussa. Jopa oma kuoronjohtajamme antoi runsaasti kehuja, se tuntui tosi mukavalta. Ja kirkossa on ihana laulaa, ääni kantaa ja kiirii ja sille on tilaa.
Pyyhällämme iltapäivällä pariksi päiväksi Turkuun, tänään vietämme hääpäiväämme ja huomenna vapunaattoa, Vårbergetillä satojen muiden lakkipäiden kanssa. Siellä on kiva tunnelma, ja on mukava kohottaa malja keväälle yhdessä omien nuorten kanssa, jos nyt onnistumme bongaamaan heidät ihmisvilinästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti