lauantai 7. joulukuuta 2013

Illan menyy

Mukava ilta tiedossa. Olemme kutsuneet pari ystävää illalliselle, uunissa muhii nyhtöpossu, ja sen jälkeen sinne menee juuresvuoka, johon sekoitan chevreä ja ruccolaa juuri ennen tarjoilua. Sitä ennen nautimme latva-artisokkamajoneesilla ja chilikorianteriavokadolla päällystettyjä crostineja, ja jälkiruoaksi suussa sulavaa piparkakkucheesecakea, jota saimme viime viikolla illastaessamme Samin ja Nathalien luona. Kahvin ja konjakin seuraksi laitan esille viikonlopun teemaan sopivia sinivalkoisia konvehteja, ihanassa rubiininpunaisessa kulhossa, jonka olen saanut hyvältä ystävältäni. Jotkut esineet ansaitsevat paikkansa. Tämä on yksi niistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti